19 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση για τους υποψηφίους και τους πολίτες

Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.Εδώ όσοι υποψήφιοι επιθυμούν μπορούν να δημοσιεύσουν τις θέσεις τους και να έρθουν σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες.Επίσης στις προσεχείς μέρες θα αναρτηθούν διαφημιστικά banners των καρτών των υποψηφίων.Όποιος υποψήφιος έχει τυπώσει κάποιο έντυπο και επιθυμεί να αναρτηθεί στο ιστολόγιο μπορεί να το φέρει ή στο γραφείο του κ.Σταμάτη(Παπαστράτου 4) ή να το αφήσει στο εκλογικό κέντρο αν δεν το έχει κάνει ήδη.
Επίσης όποιος υποψήφιος επιθυμεί μπορεί να φέρει ένα σύντομο βιογραφικό με μία φωτογραφία(αν δεν έχει εκδώσει έντυπο)για την ανάρτηση περαιτέρω πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.
Τέλος όποιος υποψήφιος ή πολίτης θέλει να αναρτηθεί ένα άρθρο του,κ δεν έχει την δυνατότητα ή δεν θέλει να μπει στη λίστα αρθρογράφων,μπορεί να το στέλνει για δημοσίευση στο bzapadiot@gmail.com η να το φέρνει στο γραφείο του κ.Σταμάτη. Η ανάρτησή του θα γίνεται άμεσα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σημείωση: Τα άρθρα και τα σχόλια δεν θα υπόκεινται σε κανενός είδους λογοκρισία.Εξαίρεση θα γίνεται μόνο για τα άρθρα και τα σχόλια που περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο ή ανυπόστατες κατηγορίες αναφορικά με  υποψηφίους(όλων των συνδυασμών),πολίτες ή άλλους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.